19/2/10

Το PRINTBUTTON, ένα online free press.

απο ενα κλικ στην  στην ιστοσελίδα του PRINTBUTTON.
printbutton

  To PRINTBUTTON είναι το online Free Press, για την Ψηφιακή Εκτύπωση και το Χρώμα.

Το internetικό περιοδικό PrintButton, είναι ένα δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου των γραφικών τεχνών και ειδικότερα σε όσους ασχολούνται με την ψηφιακή εκτύπωση, αλλά και σε όσους θέλουν να την γνωρίσουν. Η θεματολογία του περιοδικού έχει να κάνει με ότι αφορά την ψηφιακή εκτύπωση (prepress, press & postpress) και το χρώμα, καθώς και μια προσπάθεια για πιο άμεση ενημέρωση. Θα αποστέλεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία, το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα, στο e-mail που θα έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την διάρκεια εγγραφής είναι εμπιστευτικά και δεν δίνονται σε τρίτους.

Το παρακάτω κείμενο δεν είναι editorial για έναν απλό λόγο... το περιοδικό αυτό ΔΕΝ έχει εκδότη! Είναι μια αναφορά και μια πρόσκληση για μια παλιά σκέψη που έγινε πραγματικότητα.
Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω για την εγγραφή και την εμπιστοσύνη σας στην προσπάθειά αυτή. Το PRINTBUTTON, ένα online free press για την ψηφιακή εκτύπωση, θα αποστέλεται με link ή με e-mail το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα (με εξαίρεση το πρώτο τεύχος!).
Με moto “Τέχνη είναι να μοιράζεσαι την γνώση”, θα περιέχει τα νέα της αγοράς, ειδήσεις και αναλύσεις, και αρθρογραφία για το digital printing και πάνω απ’ όλα χωρίς σκοπιμότητες.
Το PRINTBUTTON έχει κόστος αλλά δεν έχει τιμή και το κόστος του δεν είναι μόνο οικονομικό.
Δεχόμαστε παρατηρήσεις, σχόλια, άρθρα, κριτική (μόνο καλόπιστη και καλοπροαίρετη), δελτία τύπου καθώς και ότι άλλο νομίζετε ότι πρέπει να μοιραστείτε μαζί μας στο mail του περιοδικού.
Θα αποστέλλεται κάθε μήνα, στο mailbox που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας, είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα είτε με αποστολή e-mail με θέμα “Εγγραφή στο Free Press”.
Γιώργος Κολιαβάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου