19/2/10

Περιοδικο ΑDOBE MAGAZINE

Λιγα λογια απο το σαιτ της εταιρειας ΑΝΟΔΟΣ
Ήταν Σεπτέμβριος του 2001, όταν δημιουργήσαμε το ΑDOBE MAGAZINE, με σκοπό να παρέχουμε ένα ακόμη  χρηστικό «εργαλείο» στα χέρια της δημιουργικής κοινότητας στην Ελλάδα, που χρησιμοποιεί τις Adobe εφαρμογές. Έκτοτε και ανά τρίμηνο εκδίδεται ανελλιπώς, αφού βεβαίως φροντίσαμε να το ανανεώσουμε με νέο σχήμα και νέα τιμή, το Σεπτέμβριο του 2007. Αποδέκτες του περιοδικού είναι όλοι αυτοί που καθημερινά δημιουργούν με τα Adobe εργαλεία λογισμικού. Στις σελίδες του βρίσκουν χρηστικές πληροφορίες που αφορούν σε νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες των προϊόντων και των αναβαθμίσεων τους, έξυπνα tips & Tricks για ταχύτερη παραγωγικότητα, χρήσιμες απαντήσεις σε θέματα τεχνικής υποστήριξης των εφαρμογών, νέα της ευρύτερης αγοράς των γραφικών τεχνών, αλλά και παρουσιάσεις των έργων, Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Τιμή μας αποτελεί, η συνεργασία του «δάσκαλου» Δ.Θ. Αρβανίτη (μέλος της AGI) ως καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού μας, ο οποίος επιμελείται της έκδοσης.
Το Adobe Magazine το βρίσκετε σ’όλα τα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Επαρχίας, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου ή γίνεστε συνδρομητές και σας βρίσκει εκείνο σπίτι ή στο γραφείο σας......
συνεχεια στο:  http://www.anodos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=75
οπου θα βρειτε και σε αρχειο pdf παλαια ενδιαφεροντα αρθρα απο τευχη του περιοδικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου